Koe joulu näiden kolikkopelien ansioista joka vuosi!

Yksi tärkeimmistä juhlista suomalaisille on joulu, jota juhlitaan maassamme hartaasti. Joulun sanoma uuden toivon syntymisestä saa ihmiset palaamaan kuka mistäkin omien rakkaidensa pariin. Joulu on valitettavasti vain kerran vuodessa, vaikka se teemansa ja syvemmän olemuksensa takia, voitaisiin järjestää huomattavasti useammin.

Kun suurimmalle osalle meistä joulun viettäminen kerran vuodessa sopii vallan mainiosti, tiedämme, että on olemassa ihmisiä jotka suhtautuvat joulun viettoon fanaattisesti, ja aloittavat valmistelut monta kuukautta ennen joulua. He rakastavat hääräilyä ja toisten tekemistä onnellisiksi. Kenties he uskovat myös joulun ihmeeseen ja taikaan? Tällaisille ihmisille on olemassa erilaisia joulu-aiheisia kolikkopelejä, jotka vievät pelaajan maagiseen joulumaahan vaikka joka ikinen päivä. Muista myös hyödyntää nettikasinoiden tarjoamat bonukset, joiden avulla voit parantaa omia voittomahdollisuuksiasi.

Kokeile näitä jouluslotteja!

Yyle Be Rich on hauska kolikkopeli, jonka on suunnitellut NYX. Tämä slotti muodostuu viidestä kiekosta, jotka pyörivät kolmella eri rivillä. Pelissä on lukuisia erikoissymboleita, kuten wildeja, scattereita, joiden avulla pelaajan on mahdollista korottaa omia voittomahdollisuuksiaan tai kytkeä päälle erikoistoimintoja. Pelaaja voi parhaimmillaan voittaa jopa 25 ilmaista kierrosta.

Real Time Gamining suunnittelema Santastic vie pelaajan sitä vastoin tapaamaan joulupukkia, joka tässä jenkkiläisessä pelissä on eksynyt Korvatunturilta Pohjoisnavalle. Tästä johtuen slotin pääsankari muistuttaa enemmän Coca-cola pukkia kuin ehtaa aitoa pukkia. Sitä vastoin hyvää tässä pelissä on, että pelaaja voi voittaa wild-ryppäitä, jackpot.kierroksia, bonuskierroksia, jonka lisäksi slotista löytyy vielä bonuspelikin.

Pelaajan kannattaa tarkastaa myös Viadenin suunnittelema Jingle Bell Ride, joka vie pelaajan ihastuttavalle rekiajelumatkalle. Rekiajelun aikana pelaaja voi napata itselleen wildeja ja peräti 9000 kolikon arvoisia pikavoittoja. Eikä tässä vielä kaikki! Pelaaja voi parhaimmillaan voittaa jopa 200x suuruisia voittokertoimia, joiden avulla pelaaja voi voittaa suuriakin voittoja, mikäli hän pelaa maksimipanoksella.

Pikkutuhmasta peleistä pitävien kannattaa kokeilla myös Naughty and Nice -kolikkopeliä, jonka on suunnitellut Real Time Gaming. Tässä slotissa pukin apulaiset ovat vähäpukeisia kaunottaria, joiden myötämielisellä vaikutuksella pelaaja voi voittaa suuriakin palkintoja.