Kokeile näitä merirosvoteemaisia kolikkopelejä

Amerikan valloitus oli hurjaa aikaa. Englanti, Espanja, Portugali ja Hollanti kävivät kilpaa uuden maailman satumaista rikkauksista. Afrikasta lastattiin orjia laivoihin, jotka paluumatkalla lastattiin erilaisilla rikkauksilla, jotka kuljetettiin Eurooppaan. Kuten aina, eivät kaikki päässeet käsiksi rikkauksiin, joka löi pohjan kateudelle. Tämän lisäksi kuningaskunnat näkivät toistensa rikkaudet uhaksi omalle rikastumiselle ja valtapyrkimyksille, mikä aiheutti merirosvouden syntymisen.

1600–1700 -luvut olivat aikaa, joka synnytti monia myyttisiä merirosvohahmoja, joiden legendat ovat pysyneet elossa tähän päivään saakka. Merirosvojen häikäilemättömyys, epäsovinnaisuus, vapauden kaipuu ja merten uhmaaminen ovat luoneet romanttisen kuvan merirosvoista. Myös legendat merirosvojen kätketyistä aarteista ovat kiinnostaneet tutkijoita ja aarteenetsijöitä satojen vuosien ajan. Merirosvojen maailmaan pääsee nykyään tutustumaan myös kolikkopelien muodossa, sillä moni pelivalmistaja on tuottanut teemaan liittyviä slotteja. Niitä voi kokeilla myös ilmaiseksi, jonka lisäksi moni nettikasino tarjoaa näihin peleihin erilaisia bonuksia, kuten ilmaisia pelikierroksia tai talletusbonuksia.

Merirosvoaiheiset slotit

Captain Jackpot Ahoy

Barcrestin suunnittelema Captain Jackpot Ahoy perustuu löyhästi Disneyn Pirates of the Caribbean elokuviin. Tässä pelissä pelaajan tehtävänä on etsiä kapteeni Jackpotin kanssa merirosvojen kadonnutta aarretta. Apuvälineenä pelaajalla on tottakait aarrekartta. Pelaaja pääsee osallistumaan myös laivojen valtauksiin,. jolloin pelaaja palkitaan upeilla ryöstöpalkinnoilla. Kuten nimestä voi päätellä, sisältää Captain Jackpot Ahoy myös jackpotin.

Treasure Island

Kaikkein legendaarisen merirosvolaiva oli nimeltään Hispaniola, jonka matkaan maailman merille pelaaja pääsee yhdessä Kapteeni Flintin ja Jack Hawkinsin Treassure Island pelissä. Sen on suunnittelut Amaya, ja siinä on todella tyylikkäät grafiikat. Pelaajan tehtävänä on löytää aarresaari, joka tarjoaa pelaajalle satumaisia palkintoja. Slotti pitää sisällään oivalliset erikoistoiminnot, kuten pinottuja wildeja, ja erilaisia bonuspelejä, jotka ovat Treasure Hunt -bonuspeli ja Island Hop -bonuspeli.

Lucky Pirate

Viaden Gamingin suunnittelema Lucky Pirate on myös kokeilunarvoinen kolikkopeli, jossa pelaaja pääsee heiluttelemaan merirosvon tussaria. Pelissä on mukavat toiminnot, ja sen parissa viettää mielellään pitempiä aikoja.

Pirate Plunder

Pirate Plunder on Amayan suunnittelema kolikkopeli, jossa pelaaja pääsee niin ikään metsästämään merirosvojen aarteita. Pelissä on lukuisia bonuspelejä, jonka lisäksi Pirate Plunderin peruspeli on mukavan vauhdikas ja mukaansatempaava.